login poggio broker

Ledenvoordelen

Poggio wil zoveel mogelijk zorgen van haar leden wegnemen. Hiervoor ontwikkelen we een pakket aan ledenvoordelen dat steeds verder wordt uitgebreid.

Klant centraal

Poggio biedt een kwalitatief opleidingsaanbod dat afgestemd is op de noden van de hedendaagse verzekeringsadviseur. We geloven immers sterk in de groepsdynamiek die ontstaat uit intense commerciële samenwerking.

Afspraken met leveranciers

We hebben ons gegroepeerd vanuit het besef dat schaalgrootte cruciaal is in de financiële wereld van morgen. Het aantal diensten waarvoor we interessante prijsafspraken kunnen voorstellen, wordt steeds verder uitgebreid.

Afspraken met verzekeraars

We werken ongebonden samen met diverse verzekeringsmaatschappijen. We streven ernaar om voor onze leden het best mogelijke aanbod en klantenservice te kunnen bieden en dit aan de beste voorwaarden (mandaten, acceptatie, tarifiëring, kortingen). Door onze aanpak, kunnen we ook goede commissieafspraken maken met een groot aantal verzekeraars.

Community

Tijdens de maandelijkse ledenvergadering krijg je interessante informatie uit de sector, nieuwigheden van maatschappijen en uiteraard is dit ook de uitgelezen kans om met collega’s kennis en expertise uit te wisselen. Door kennis en ervaring te delen, houden onze leden meer tijd over die ze kunnen gebruiken om betere service te bieden aan hun klanten.

Kantoororganisatie

We volgen wijzigingen in de wetgeving op en zorgen ervoor dat je ze in de praktijk kan omzetten in je kantoor. Daarnaast volgen we de nieuwe ontwikkelingen op in de sector en willen we ons wapenen voor de snel oprukkende digitalisering. We helpen je zodat je je eigen financieel plan kan opmaken voor de toekomst. Op die manier helpen we je om je eigen onderneming als verzekeringsmakelaar sterker te maken in een snel evoluerende markt.

Wat brengt de toekomst?

Ondertussen werken we hard om ons als makelaars voor te bereiden op de toekomst: met als doel de service voor de klanten te optimaliseren door een vermindering van operationele kosten en meer ruimte voor commerciële tijd.

We leggen nog meer nadruk op de onafhankelijkheid van de makelaar als klantenadviseur, met duidelijke differentiatie ten opzichte van andere spelers op de markt. We werken aan een duurzaam model voor de toekomst, rekening houdend met verdere digitalisering en toenemende wettelijke verplichtingen.